Moje poslanstvo

Ojla, sem Ivana.

Moje poslanstvo je opolnomočiti preobremenjene mame, ki žonglirajo svoje vloge superženske, supermame in superpartnerke, da stopijo na pot osebne rasti do več notranje moči, zadovoljstva, miru in ravnovesja.

Da končno zaživijo sebe. Avtentično. Pogumno. Svobodno.

Brez obremenjevanja z drugimi.

change-maker
change-starter
client-hero
truly-aware
jay-shetty-certification-coach
pathfinder
brand-me-announced

Ali se tudi ti sprašuješ, kaj sploh pomeni osebna rast?

Odgovor že poznaš.

Vem, da je pojem osebne rasti lahko zelo abstrakten in da fraze, kot so »najboljša različica sebe«, »ljubezen do sebe«, »skrb za svoje umsko, duševno in srčno zdravje«, »izhajanje iz sebe« … se včasih zdijo nekaj kičastega in neotipljivega.

Osebna rast ne pomeni, da je vse popolno. Kje pa! Osebna rast nam pomaga, da se v kritičnih trenutkih ponovno sestavimo in gremo naprej, bogatejše za novo izkušnjo, nov preboj, novo zmago, ki prinaša rast, napredek, razvoj, spremembo. In to spremembo na boljše.

Predvsem pa zavedanje, da vsak dan, korak za korakom, postajamo boljša različica sebe. To je največje bogastvo, ki nam ga ne more nihče odvzeti, ker ga nosimo v sebi. Vero in zaupanje vase, da smo dovolj. In da si zaslužimo biti srečne.    

Zakaj Srečna mama ♥Srečni otroci?

Tukaj sem, da pomagam mamicam, da začnejo delati konkretne korake na poti do svoje sreče. Da začnejo ustvarjati življenje, po katerem hrepenijo. Ker si ga zaslužijo.

Zavedam se, da je pomen sreče za vsakega od nas drugačen. Resnica pa je, da ne glede na zunanje razloge, resnična sreča vedno prihaja od znotraj. Zato je pomembno, da se naučimo iskati prave stvari na pravem mestu – v sebi.

Ko smo resnično srečni, oddajamo drugačno energijo, imamo drugačne misli, uporabljamo drugačne besede, katerim sledijo drugačna dejanja. Raziskava objavljena v britanski reviji British Medical Journal (BJM) ugotavlja, da je sreča nalezljiva in se širi “v valovih” znotraj kroga družine in širše.

Zavedam se, da so skrb zase, ljubezen do sebe, notranje zadovoljstvo, mir in dobro počutje nujen predpogoj za srečno življenje. S svojim delom želim prispevati k ustvarjanju bolj kakovostnega življenja za mame in otroke.

Naše mame in none nam te modrosti, da je sreča v nas samih, niso zmogle posredovati, ker enostavno niso razmišljale tako. Učili so jih, da morajo potrpeti in molčati … In so.

Tukaj sem, da pomagam mamicam, da začnejo investirati v svoje dobro počutje. Zakaj? Ker je skrb zase in za svoje umsko, duševno in srčno zdravje dolgoročno najbolj dobičkonosna naložba. Ko ljubeče poskrbimo zase, sporočamo drugim, da se imamo radi in da smo vredni, kar ima močan učinek na odnos z našimi otroki.

Verjamem, da imajo mamine misli in besede velik vpliv na njihove otroke. So kot semena. Otrokova čista srca in duše so kot rodovitna prst. Odvisno od “kakovosti in potenciala” teh besed lahko semena zrastejo v čudovite rastline ali v plevel. Zato je pomembno, da se mame zavedajo moči svojih besed in misli/čustev/energije, ki stojijo za njimi. Ker bodo njihove besede postale notranji glas njihovih otrok.

Zato ni dovolj, da ustvarimo le »mehurček« sreče. Mame in otroci potrebujejo varno, spodbudno in podporno okolje, v katerem lahko poskrbijo za svoje umsko, duševno in srčno zdravje, se opolnomočijo, se razvijajo, rastejo in uspevajo. Vsak dan, dan za dnem. Tukaj sem zanje, da ustvarim ta prostor.

Prostor, v katerem mame opustijo mite o popolnosti, ampak ozavestijo to, kdo resnično so in kakšno življenje želijo živeti. Prostor, v katerem otroci odkrivajo svojo edinstvenost, so bolj samozavestni, izhajajo iz sebe in niso odvisni od mnenja drugih. Ker se opolnomočijo, se znajo postaviti zase. Kar je nujno, zlasti v teh časih, ko je vsepovsod srečujejo z različnimi oblikami medvrstniškega nasilja.

Skratka, verjamem, da so mame ključ do globalne sreče. Predstavljam si svet, v katerem se vsaka mama zaveda, kako pomembna je in kakšno razliko naredi. Opolnomočena mama zna opolnomočiti svoje otroke. Srečna mama vzgaja srečne otroke. In srečni otroci bodo naredili svet prijaznejši in lepši.

Moja vizija

Moja misija

»Tukaj sem, da opolnomočim mame, da opustijo mite o popolnosti in se zavedajo, kako pomembno je, da pravočasno poskrbijo za svoje umsko, duševno in srčno zdravje. Kajti, ko je srečna mama, je srečna vsa družina.«

Moja Misija je pomagati mamam,

Kontakt

Prijavi se na tedenske spodbude:

Piši mi. Prvi korak narediš ti. Naprej greva skupaj.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Name
Checkboxes
Scroll to Top

Prijava na brezplačni 30-min coaching pogovor


Izredno me veseli tvoja odločitev za naslednji korak!
Izpolni spodnje podatke in v kratkem se ti oglasim.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Name
Checkboxes

Prijava otroka na program Srečni otroci

Prijava na Jay Shetty 1:1 coaching

Prijava na coaching program za opolnomočenje mamic